Gite A Lasserre midden tussen de zonnebloemenTekstvak:     "Vive la campagne, vacances dans le GERS"
Wat gebeurt er allemaal op Lasserre; Kampvuur bouwen, maar eerst hout sprokkelen, marshmallows “bakken”, kunsten op de trampoline, spelen met de anderen vakantie buurkinderen, zwemmen leren of wie kan er het langste onderwater zwemmen er is zoveel te doen, je komt tijd te kort. Lasserre is een kleine camping er heerst de bekende familiale sfeer: iedereen kent elkaar wel een beetje; tijdens de weken van verblijf op de camping zijn jullie allemaal een beetje naaste buren. Je kan daardoor makkelijk samen activiteiten ondernemen of je kinderen met een gerust hart achterlaten bij de anderen. Lekker met zijn allen voetballen, of naar een prachtig zwemmeer in de buurt en ter afronding van de dag een ijsje, biertje of wijntje met Papa en Mama op een terras. Mathy en Matthieu willen graag met jullie kennismaken, wil je weten hoe anderen op Lasserre genoten hebben, zie ons gastenboek.

De Gers is misschien wel een van de best bewaarde geheimen van Frankrijk.

Het heuvelachtige landschap is, in deze streek ook wel de Gascogne genaamd, nog onbedorven.

Waar u maar kijkt ziet u glooiende velden met wijngaarden, zonnebloemen en andere gewassen.

Bij helder weer zijn in het zuiden de Pyreneeën te zien.

Maar de omgeving biedt meer dan alleen maar mooie vergezichten. Welke kant u ook opgaat, de rustige weggetjes in de omgeving voeren u altijd wel naar een prachtig dorpje, een kleine of grotere stad of een andere bezienswaardigheid.

De wekelijkse lokale markten, de rust en sterrenhemel, fietsen op de landweggetjes en op het einde van de dag een wijntje bij het zwembad.

 

Camping Lasserre: Op onze kleine camping max. 16 personen, komen in het hoogseizoen vooral families met kinderen, in het laagseizoen daarentegen zijn er veelal echtparen die van hun rust willen genieten en / of een boek lezen. Voor deze levensgenieters zijn er veel wandel-, fiets- en auto tochten met fraaie bezienswaardigheden in de directe omgeving.

Voorzieningen:

· 4 Zeer ruime plaatsen voor uw caravan of tent,

· Elk voorzien van 230 Volt—16 Amp. aansluiting,

· Ruime douches,

· Warm water gratis,

· Wasmachine aanwezig,

· Zwembad gratis,

· Internet WIFI gratis.

Het legen van uw chemische toilet is alleen toegestaan indien u een toiletvloeistof gebruikt met een biologische werking, dit in verband met onze septictank op de camping.

Chers amis du bon vin.

Indien u van een wijntje houd bij onze plat du jour, dan kunnen wij u een heerlijke fles wijn uit de GERS of de JURACON aanbevelen.

De wijnen uit de Gers zijn bijzonder en betaalbaarStokbrood vers van de bakkerKaasjes van de markt in de Gers

Mathy de Baar / Lasserre / 32260 Moncorneil-Grazan, France / Tel +33 (0)9 61 26 65 95   www.a-lasserre.com

Op maandag verzorgen wij een BBQ, in een ontspannen sfeer kunnen de gasten en de kinderen elkaar ontmoeten.

Daarnaast verzorgen wij nog één avond een heerlijke plat du jour in de tuin. Wakker worden op je eigen terras en genieten van de vers gebakken croissantjes, chocoladebroodjes of baguette die 3 x in de week bij de deur worden afgeleverd.

Afbeeldingsresultaat voor tour de france sur le gers