Gite A Lasserre midden tussen de zonnebloemenTekstvak: Gastenboek / Livre d’or 2018
Hieronder vind u reacties van gasten na hun verblijf op A Lasserre.

Mathy de Baar—Lasserre—32260 Moncorneil-Grazan, France—Tel +33 (0)9 61 26 65 95—www.a-lasserre.com

April 2018 Familie Settels: Vroeg in het seizoen een week verblijf bij Mathy en Matthieu in Lasserre. Het is niet de eerste keer dat wij hier zijn en zeker ook niet de laatste keer. In Nederland verplaatsen Leo en ik vaak van kampeerplaats om stilte op te zoeken, wat vaak niet lukt. Op Lasserre is de stilte oorverdovend. Het enige waar je wakker mee wordt zijn de vogels en dat is bepaald geen straf! Het gevoel van veel prikkels te hebben in Nederland glijdt bij aankomst direct van je af. Als wij denken aan het verblijf bij Mathy en Matthieu komen woorden op als: Liefde voor gasten, lachen, zon, oplossingen en meedenken, stilte natuur ruimte, prachtige karakteristieke accommodatie en vooral je voelt je welkom. Dank voor alweer een fantastische week. Leo en Tonnie.

Mei 2018 Familie de Bie: In juli 2017 zijn wij als gezin (3 kinderen en hond) te gast geweest op de camping Lasserre, wij hebben toen zoooo genoten van en de camping en de gastvrijheid en de GERS dat wij dit jaar weer terug gekomen zijn maar dan nu in een gite, en wel de gite voor 6 personen, wat een luxe wat een ruimte. Weer enorm genoten en wij hebben alvast gereserveerd voor het zomer seizoen van dit jaar 2018.

Juni 2018 Familie Woudenberg: Het is niet de eerste keer dat wij hier onze vakantie doorbrengen en waarschijnlijk ook niet de laatste keer. Enorm genoten en heerlijk ontspannen kunnen wij het avontuur van werken in Nederland weer aan. Onze dochter 3 jaar heeft genoten van alle speeltjes, de schommel en de zandbak maar met name de trampoline daar was moeilijk afscheid van te nemen.

Juni 2018 Familie Verhoef: Voor de 2e keer na bijna 7 jaar weer terug op dit heerlijke plekje in de Gers, nu met onze zoon van 3 jaar. Weer een super ontvangst gehad van de vakantie Opa en Oma zoals Djay zegt. We hebben weer 2 weken heerlijk vakantie gevierd, jullie zijn echt super mensen met een super leuk vakantieverblijf voor iedereen. En we komen zeker nog een keer terug, hopelijk over 2 jaar. Wij en Djay hebben het echt super gehad en zeker Djay die gek is op zwemmen en de trampoline en op de huiskat Casper. We vinden het jammer dat het erop zit, zouden veel langer willen blijven en nog meer willen zien van dit mooie Frankrijk. Dus tot snel. Bedankt lieve mensen en ook de (klein) kids van de vakantie Oma.

Juli 2018 Familie Mulder: We hebben 7 dagen volop genoten van de prachtige gite. Jullie vriendelijkheid en gastvrijheid vonden we erg plezierig en dat de handdoeken tussendoor gewassen werden is een groot voordeel. De omgeving is prachtig en je kunt genieten van idyllische uitzichten (waardoor we wel weer blij waren de afstanden met de auto te kunnen rijden). Bedankt voor de geweldige week! Lieve groetjes van Henk en Anja, Gert Jan en Savannah en Jeroen en Nienke.