Gite A Lasserre midden tussen de zonnebloemenTekstvak: Gastenboek / Livre d’or 2018
Hieronder vind u reacties van gasten na hun verblijf op A Lasserre.

Mathy de Baar—Lasserre—32260 Moncorneil-Grazan, France—Tel +33 (0)9 61 26 65 95—www.a-lasserre.com

April 2018 Familie Settels: Vroeg in het seizoen een week verblijf bij Mathy en Matthieu in Lasserre. Het is niet de eerste keer dat wij hier zijn en zeker ook niet de laatste keer. In Nederland verplaatsen Leo en ik vaak van kampeerplaats om stilte op te zoeken, wat vaak niet lukt. Op Lasserre is de stilte oorverdovend. Het enige waar je wakker mee wordt zijn de vogels en dat is bepaald geen straf! Het gevoel van veel prikkels te hebben in Nederland glijdt bij aankomst direct van je af. Als wij denken aan het verblijf bij Mathy en Matthieu komen woorden op als: Liefde voor gasten, lachen, zon, oplossingen en meedenken, stilte natuur ruimte, prachtige karakteristieke accommodatie en vooral je voelt je welkom. Dank voor alweer een fantastische week. Leo en Tonnie.

Mei 2018 Familie de Bie: In juli 2017 zijn wij als gezin (3 kinderen en hond) te gast geweest op de camping Lasserre, wij hebben toen zoooo genoten van en de camping en de gastvrijheid en de GERS dat wij dit jaar weer terug gekomen zijn maar dan nu in een gite, en wel de gite voor 6 personen, wat een luxe wat een ruimte. Weer enorm genoten en wij hebben alvast gereserveerd voor het zomer seizoen van dit jaar 2018.

Juni 2018 Familie Woudenberg: Het is niet de eerste keer dat wij hier onze vakantie doorbrengen en waarschijnlijk ook niet de laatste keer. Enorm genoten en heerlijk ontspannen kunnen wij het avontuur van werken in Nederland weer aan. Onze dochter 3 jaar heeft genoten van alle speeltjes, de schommel en de zandbak maar met name de trampoline daar was moeilijk afscheid van te nemen.

Juni 2018 Familie Verhoef: Voor de 2e keer na bijna 7 jaar weer terug op dit heerlijke plekje in de Gers, nu met onze zoon van 3 jaar. Weer een super ontvangst gehad van de vakantie Opa en Oma zoals Djay zegt. We hebben weer 2 weken heerlijk vakantie gevierd, jullie zijn echt super mensen met een super leuk vakantieverblijf voor iedereen. En we komen zeker nog een keer terug, hopelijk over 2 jaar. Wij en Djay hebben het echt super gehad en zeker Djay die gek is op zwemmen en de trampoline en op de huiskat Casper. We vinden het jammer dat het erop zit, zouden veel langer willen blijven en nog meer willen zien van dit mooie Frankrijk. Dus tot snel. Bedankt lieve mensen en ook de (klein) kids van de vakantie Oma.

Juli 2018 Familie Mulder: We hebben 7 dagen volop genoten van de prachtige gite. Jullie vriendelijkheid en gastvrijheid vonden we erg plezierig en dat de handdoeken tussendoor gewassen werden is een groot voordeel. De omgeving is prachtig en je kunt genieten van idyllische uitzichten (waardoor we wel weer blij waren de afstanden met de auto te kunnen rijden). Bedankt voor de geweldige week! Lieve groetjes van Henk en Anja, Gert Jan en Savannah en Jeroen en Nienke.

Juli 2018 Familie de Haan: Om deze vakantie in woorden te beschrijven is lastig. Allereerst de warme ontvangst in een prachtige gite op een schitterende locatie. Wat zijn jullie hartelijke mensen met fantastische verhalen. Niets is jullie te veel en alles kan. Ook onze (klein) kinderen liepen met jullie weg. Heel bijzonder waren de table d’hote, de BBQ met kampvuur, marshmallows, ijsjes en chips bij het zwembad. We willen jullie hartelijk bedanken voor deze onwijs gave vakantie. We gaan jullie zeker missen.

Juli 2018 Familie Doedens: Met z’n vijven 2 weken genoten van het moois van Lasserre. Mathy en Matthieu hebben een waar paradijsje gebouwd in de Gers. Alles piekfijn in orde en wat een gastvrijheid, heerlijk! De kids kregen niet genoeg van het zwemmen, vuurtje stoken, BBQ en pizza eten. Dank voor de goede zorgen en gastvrijheid. Wij hebben er stilte en het moois van de Gers  enorm gewaardeerd.

Juli 2018 Familie Peperkamp: Om Het lijkt alweer lang geleden dat we bij jullie in Frankrijk waren. Ik wil nog eens benadrukken dat we een geweldige vakantie hebben gehad. Vooral de gezelligheid van de B.B.Q en de gesprekken waren top, maar ja, de werkelijkheid is weer hard.

Weer volop aan het werk, terwijl het in Nederland nog steeds sprake is van een hittegolf. Ik hoop dat het bij jullie goed draait en dat de gezelligheid nog steeds de boventoon voert.

Augustus 2018 Familie Mulder: Na een geweldige ontvangst, twee heerlijke weken gehad met ons gezin. Bedankt Mathy en Matthieu voor de gezellige avonden met kampvuur en de BBQ’s. Heerlijke rust en elke dag genieten. De vraag aan onze kids: “War vonden jullie het leukste”? Hun reactie:”Ik kan geen keuze maken”.

Augustus 2018 Familie Winkelmolen: Wij hebben een super fijne vakantie gehad op Lasserre. De camping is rustig, het sanitair prima en schoon. Maar wat nog zeker zo belangrijk is: de eigenaren, wat een lieve mensen zijn Mathy en Matthieu. Gastvrij, vriendelijk en erg behulpzaam. Bij hen ben je niet “iemand”die met vakantie is”’maar krijg je het gevoel dat ze echt om hun gasten geven. Ze zijn echt met je begaan, geven goeie tips en hebben altijd tijd voor een praatje. Al met al: Een zeer geslaagde vakantie, een super tijd gehad!

Augustus 2018 Familie Vermeylen België: Daar waar de mussen in koloniën wonen in aantallen die je niet voor mogelijk acht, waar het gras nog groen is en waar je in het midden in het hoogseizoen het gevoel hebt dat je de enige persoon op aarde bent, staat Gites Lasserre. Na de hartelijke ontvangst door Mathy en Matthieu voel je je hier meteen thuis. Het plezier waarmee zij je te woord staan bij vragen over de regio of bij het vertellen van leuke anekdotes, was voor ons de echte meerwaarde. Het huis is zeer praktisch ingericht en bevat alle spullen die je nodig hebt. Bedankt voor de hele fijne vakantie.

Augustus 2018 Familie van Aller: Net als vorig jaar hebben wij een hele fijne week gehad bij Mathy en Matthieu op Lasserre. Onze kinderen van 6, 11 en 13 jaar hebben zich met de andere kids super vermaakt. Kubb is veruit favoriet! Tot ziens, Thierry, Roos, Bohdi Mick en Luna.

Augustus 2018 Familie van Jansen: Wij hebben met onze kinderen een geweldige vakantie bij jullie gehad, de plek is heel bijzonder en jullie gastvrijheid geweldig. Wat wij hebben getroffen; het weer, zon, zon en warmte, precies waarvoor wij 1350 km gereden hebben met onze vouwwagen. De 2 spetters regen die we hebben gevoeld waren gewoon aangenaam. De kinderen hebben samen met ons genoten van de camping, de andere gasten, het zwembad en de gezelligheid en het samen eten. Dank voor alles. Wij wensen jullie alle goeds toe voor de toekomst en dat jullie nog een mooie periode mogen beleven in “La Douce France”in goede gezondheid. Het allerbeste van Tjepko, Tietia, Jarijke, Anna-Rika, Thijs en Henriëtte.

Augustus 2018 Familie Lamberts België: Wat is een perfecte camping? Het is een plaats waar je samen tot rust komt. Waar de kinderen samen met nieuwe vriendjes op ontdekking kunnen gaan. Waar je kan genieten van een perfecte sterrenhemel. Waar de soberheid als luxe aanvoelt. Waar de tijd stil staat en toch voorbij vliegt. Wij hebben zo een fijne camping gevonden in Moncorneil Grazan bij Mathy en Matthieu. Het was een heerlijke week. Dank je wel. Annelies, Kris, Louise, Juliette en Emilia.

Augustus 2018 mevr. Limon: Wederom bedankt voor de fijne tijd bij jullie in Zuid Frankrijk. We voelden ons familie.